Χρόνος Απάντησης
Σε εργάσιμες ημέρες
Βιολογικό
Δείγμα
ΜεθοδολογίαΑνάλυσηΚωδικός
Εξέτασης

Στρατηγική Συνεργασία Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με το Διαγνωστικό Κέντρο Γενότυπος ΑΙΕ, για τη Μοριακή Διάγνωση του Κορωνοϊουύ

Σε στρατηγική συνεργασία με το Διαγνωστικό Κέντρο Γενότυπος ΑΙΕ, το πρώτο εργαστήριο στην Ελλάδα που έλαβε διαπίστευση από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για τη  Μοριακή Ανίχνευση του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2) προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Ως αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει στην ειδική προνομιακή τιμή των 70€, σε ιδιώτες, ασφαλιστικές εταιρείες και επαγγελματίες, τη δυνατότητα διεξαγωγής διαγνωστικού ελέγχου για τον ιό SARS-COV2, μέσω της CE-IVD πιστοποιημένης τεχνικής, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO-15189 για διαγνωστικές δοκιμασίες.

Παράλληλα, αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα της πρόληψης, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, προσφέρει, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τη δυνατότητα ανίχνευσης αντισωμάτων IgM και IgG, για τον ιό SARS-COV2, στην ειδική προνομιακή τιμή των 25€, έκαστο και ολικών αντισωμάτων, στην ειδική τιμή των 40€.

Δημοσιεύματα στον Τύπο:

https://www.cnn.gr/oikonomia/epixeiriseis/story/227203/stratigiki-synergasia-toy-omiloy-iatrikoy-athinon-me-to-diagnostiko-kentro-genotypos-aie

https://emea.gr/epicheiriseis/602948/stratigiki-synergasia-omiloy-iatrikoy-athinon-diagnostikoy-kentroy-genotypos/